Lehed

laupäev, 22. veebruar 2014

Vabariigi aastapäeva eel


Selle nädala alguses lõppes Miksikese pranglimise II etapp. Maakondlikke tulemusi vaadates on meie klassi Hubert 1.klasside arvestuses maakonnas kuues, esimese kahekümne hulka mahuvad veel Trevor (17.koht) ja Rahel (20.koht).  Lisette, Hanna  ja Andree on samuti saavutanud hea tulemuse, nemad on maakonnas esimese neljakümne  seas. Kokku võistlesid pranglimise II etapis 123  1.klasside õpilast.

Kiitus Chrystian Mairoldile, kes koos oma kahe vennaga osales teisipäeval XVIII Järvamaa koolinoorte vokaalansamblite võistulaulmisel ning saavutas 4.-5.klassi vanuseklassis 2.koha (Vanuseklass määrati vanima venna Karl-Mathiase järgi, kes käib 5.klassis.)
7.-8.märtsil osaleb poiste trio "Vennad" Jõgeval toimuval vabariiklikul ansamblite võistlusel.

21. veebruari hommikul toimus koolis pidulik vabariigi aastapäevale pühendatud aktus. Külalisesinejateks oli meile palutud Paide linnapea Alo Aasma, kes on ka kaitseliitlane ning Järva maleva teavituspealik ning Nublu päästeametist.




Nädala lõpus kirjutasid lapsed väikese jutukese sellest, mida nad teeksid, kui oleksid Eesti presidendid. Neid jutte ja reedel tööõpetuses valminud uhkeid pilte Pika Hermanni tornist saab vaadata e-raamatust.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar