Lehed

pühapäev, 10. mai 2015

Nädala ülevaade Kristellalt

Esmaspäeval oli meil natuke lühem päev kui tavaliselt. Meil jäi kehaline kasvatus ära, aga inimeseõpetuse ajal jooksime krossijooksu. Mul läks päris hästi.





Teisipäeval õppisime 6-ga korrutama. Õpikust jäi ilmekalt lugeda ja selles sain ma viie. Tööõpetuse tunnis tegime emadepäevaks kaelakeed. Teisipäeval jäi muusika ära, aga teise tööõpetuse ajal läksime mudilaskooriga lauluproovi tegema. Õhtul esinesime mudilaskooriga. Kolmapäeval õppisime juba 7-ga korrutama.
Kehalises kasvatuses mängisime lippude vallutamist. Neljapäeval lõpetasime oma emadepäeva kingitused. Me värvisime need vildikatega ära ja tegime PVA liimiga üle. Kõigil tulid väga ilusad tööd.



Kehalise tunnis mängisime jälle lippude vallutamist.

Aitäh, Kristella! Väga põhjalik postitus! :)

Ja veel..
Teisipäeval käisime Türi päästekomandos "Tean tulest" koolitusel. Tuli välja, et meie lapsed on väga tublid - kõik eelnevatel koolitustel ja tundides saadud teadmised olid hästi meeles - igale küsimusele oli vastus või näide kiirelt olemas. Aga siiski - "Kordamine on tarkuse ema!"




Reedel tuli meile külla "naabriplika" Loore Martma, kes laulis, mängis viiulit ja ukulelet, rääkis lugusid oma elust ning vastas esitatud küsimustele. Hiljem oli lastel võimalik koos temaga pilti teha ja autogrammi küsida.



Ilusat emadepäeva ja toredat uut nädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar