Lehed

reede, 14. märts 2014

Lõppes III veerand

 Oli huvitav nädal, mis täis põnevaid kohtumisi.

Kolmapäeval käis lastel külas kunstnik Ülle Kuldkepp. Õpetaja Elleni loetud eesti muinasjutu „Patukahetsejad“ järgi valmisid laste silme all toredad  pildid. Järgmisel veerandil kooli tulles saab iga laps endale koopia kunstniku tehtud joonistustest, et seda siis oma soovi  järgi värvida.






Neljapäeval käisime lastega Türi Kultuurikeskuses vaatamas puhkpilliansambli BRASSICAL kontserti "Vasemasin". Lisaks pillimängule sai kuulda ka laule ning näha tantsulisi etteasteid.




Neljapäeval oli koolis maakondlik emakeelepäeva üritus, millest võtsid osa ka meie kooli kaks 2.-3. klasside lastest koosnevat võistkonda. Koos näideldi, tehti ilukirja ja mängiti mängu „Sammun mööda Eestimaad“. 


Emakeelepäeva avamine

Külalised meie klassis. Mängime mängu "Sammun mööda Eestimaad".

Reede, III veerandi viimane päev, algas aktusega. Kiideti tublimaid õppureid. Suurest majast olid meile külla tulnud grupp "Lõuna-Türi", kes saavutas Väätsa põhikoolis toimunud maakonna luulepäeval "Luule – see ei tule tuulest" peapreemia ja võidukarika ning kõige artistlikuma esituse eripreemia. Sel korral oli luulepäeva teemaks "Hip-hop, räp on pop!".


Lõuna-Türi
Samuti esines meile aktusel ansambel  Vennad, mille liikmed on Chrystian Mairold (Ic ), Kuldar Helior (IIc) ja Karl Mathias Saarse (Va). Nemad saavutasid eelmisel nädalavahetusel Jõgeval toimunud  Alo Mattiiseni muusikapäevadel  IV-V klasside arvestuses I koha. 

Vennad

Pärast aktust andsid lastele tunde külalisõpetajad projekti "Tagasi kooli" raames.
Pangatöötaja Carmen  rääkis lastele teemal „Minu raha“. 



Maksu-ja tolliametist oli külla tulnud Sirli. 



Kolmanda tunni ajal käisime ise külas õmblustöökojas Ally.




Oli hästi põnev ja huvitav päev.

Ilusat vaheaega!
Kohtume jälle 24.märtsil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar