Lehed

reede, 6. veebruar 2015

Pranglimine ja Mate Talgud

Ehk siis - arvutamine käib täie hooga!
Väikese hilinemisega, st alates teisipäevast tegeleme Mate Talgutega. Mate Talgud on üleriigiline matemaatikavõistlus algkooli õpilastele, kus määravaks saab innukus. Talgud kestavad 2. veebruarist 24. aprillini. Igal nädalal loositakse kümne parima võistkonna vahel auhind Taibulalt. Ning võistluste parim klass saab aprillis auhinnaks komplekti tahvelarvuteid tervele klassile.
Auhinna saavutamiseks tuleb aga kõvasti pingutada! Võistluses osaletakse kogu klassiga ehk siis "Üks kõigi, kõik ühe eest!". Punktid kogunevad klassi arvele siis, kui õpilased mängivad 10monkeys Math Worldi rakendusega.  

http://www.10monkeys.com/ee/


 Hall of Fame’i nimekirjas olev punktisumma on klassi keskmine punktide arv. See tähendab, et õpilaste kogutud punktide arv jagatakse õpilaste arvuga.
Kel vähegi võimalik, proovib järgmisel nädala koolist tulles 20-30 minutit Mate Talgute keskkonnas arvutada.  Me suudame kindlasti parimat kui selle nädala 173. koht (338 võistkonna seast), kuid selleks on vaja lisaks koolis arvutamisele ka natuke kodus pingutada.
Meie klassi tublimad talgulised kogusid sellel nädalal üle kolme tuhande punkti. Kiidan Trevorit, Rasmust, Hannat, Andreed ja Lisettet! Olite tublid!

Kolmapäeval käisid meie kooli õpilased maakonna koolinoorte võistlusel "Tähelepanu, start!" ja saavutasid I koha. Meie klassi lastest olid võistlemas Kert ja Heti-Ann. Suurepärane saavutus, oleme uhked teie üle!

Neljapäeval võistlesime klassiga Miksikese pranglimise II etapil. Ka siin oli meie klass tubli - kui vaadata pranglimise tulemusi jaanuari alguses ja praegu, siis on enamusel klassist suurenenud punktisumma 2-3 korda! "1000 punkti klubisse" kuuluvad nüüd lisaks  Rasmusele, Lisettele, Simole, Sirelile, Andreele ja Kristellale ka Laura, Trevor, Rahel, Chrystian Mairold ja Kristjan. Ka Hubert parandas oma tulemust ja sai II etapi eest 2596 punkti. Kiitus teile kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar