Täna valmisid meie meisterkokkade käe all maitsvad pudrud.
Soolase ülimaitsva ja suisa prae nime väärilise kaerahelbepudru suitsusingi, juustu ja erinevate seemnetega valmistasid Trevor, Hubert, Chrystian Mairold ja Rasmus. Nende pudru tegemine oli kõige töömahukam, ent Trevor, kes oli noa käsitsemisel väga osav, võttis hakkimise ja peenestamise ohtlikud protseduurid enda kanda.
Riisihelbepudru kookoshelveste, vanilli, pähklite, rosinate ja kuivatatud jõhvikatega keetsid hõrguks maiusroaks Mia, Laura, Lisette ja Kertu. Nende pudru valmistamine oli kõige ajamahukam.
Klassi lemmikuks osutus šokolaadimüsliga kaerahelbepuder, mille keetsid suussulavaks šedöövriks oma valvsa pilgu ja hoolsa kulbiliigutamise abil meisterkokad Kert, Andree ja Kristjan. Selle tiimi neidised Rahel, Sireli ja Angely olid seekord peamiselt nõuandvate degustaatorite rollis.
Simo tegi sooloprojekti, valmistades üksinda õhuliselt kreemise õuna-kaerahelbepudru.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar