Lehed

laupäev, 25. jaanuar 2014

Kallid 1.c klassi lapsed!


Kindlasti on teil olnud tore nädal - olete saanud õpetaja Üllega koos lugeda-kirjutada, mängida, meisterdada ja joonistada… Oleme õpetaja Üllega telefoni teel rääkinud ja tean, et kolmapäeval kooli tagasi tulles ootab mind klassis üks suur näitus teie meisterdatud-joonistatud lumememmedest.
Piilusin täna hommikul pranglimise lehele ja vaatasin tulemusi. I etapp saab homme otsa ning maakondlikke tulemusi vaadates on meie klassi Hubert 1.klasside arvestuses maakonnas teine, esimese kahekümne hulka mahuvad veel Simo ja Rahel.  Trevor, Aap, Angely, Heti ja Sireli on samuti saavutanud hea tulemuse, nemad on maakonnas esimese viiekümne seas. Kokku on 1.klasside lapsi võistlemas 121.
II pranglimise etapp algab järgmisel nädalal ja seekord me kohe arvutiklassi võistlema ei lähe, harjutame enne ühe nädala. II etapi ülesandeks on naturaalarvude võrdlemine tavaväljakul, parimaks harjutamiseks tuleb kindlasti Miksikesse sisse logida. 


Hetkel harjutamise tabelit vaadates kiidaksin Miat, Laurat, Lisettet, Trevorit ja Sirelit – olete olnud tublid harjutajad! Kahjuks ei ole 6 last veel üldse harjutusväljakule jõudnud – nüüd ruttu-ruttu arve võrdlema!
Järgmine nädal tuleb sisukas – ees on ootamas nii ekskursioon Tallinnasse kui ka aabitsapidu. Aabitsapeoks tuleb meil ka ette valmistada, sellest kirjutasin täpsemalt nii e-koolis kui ka siinsamas, „Tulemas“-lehel.

Ilusat uut nädalat! 
õp. Külli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar