Lehed

pühapäev, 6. aprill 2014

Aprill!

1.aprill on teada-tuntud naljapäev. Nii ootaski ka õpetajat juba selle päeva varahommikul klassis aprillinali - nimelt olid lapsed omal algatusel klasse vahetanud ja 1.c laste asemel vaatasid vastu hoopis 3.c õpilased.. Ja 1.c lapsed olid siis üheks tunniks õpetaja Marika Roosilehe juurde kolinud. Vahva tund uue õpetaja juures lõppes aga aulas, kus toimus ülekooliline süstimine.. Aprill!!!! :)

Uus nädal tõi ka uusi uudiseid. Nimelt oli meil märkamata jäänud, et märtsikuu Hea Lapse ajakirjas oli ilmunud Mia lugu jutuvõistlusele "Jaanuarikuu head uudised" ning Kirjalapse rubriigis olid ära trükitud Trevori ja Aabi pildid-jutud vanaisadest. Kuna Mia osales oma jutuga võistlusel, siis on teda ootamas ka auhind - pusle firmalt Rekato.



Siinkohal ka laste kirjutised.

Lahe kuu
Kui koolivaheaeg lõppes, tulime kooli ja olime koos, harjutasime iga päev tantsu, sest meil oli tulemas liikumispidu. Pidu oli tore, meie tants tuli hästi välja.
30. jaanuaril käisime Tallinnas Premia jäätisevabrikus ja NUKU-muuseumis - seal oli väga lahe! Järgmisel päeval oli meil koolis aabitsapidu. Meie klass esines luuletusega, vaatasime näidendeid ja mängisime. Terve kuu oli väga lahe!
Mia
 Vahva vanaisa (ehk siis tekst, mis kirjutatud vanaisa kampsuni mustrina)
Minu vanaisa on Arno.Ta elab Keila-Joal. Tal on Ford auto. Ta toob magusat.
Aap

Minu vanaisa elab oma majas. Tal on traktorid ja ta käib jahil. Ta töötab katlamajas ja on kütja. Ta sõidab traktoritega ja on ka bussijuht.
Trevor

Neljapäeva õhtul toimus koolis lauluvõistlus, kus meie klassi lapsed võitsid 1.klasside arvestuses esimesed kolm kohta.
1. koht Chrystian Mairold Saarse
2. koht Hanna Katariina Miller
3. koht Heti-Ann Talviste


Reedesel kogunemisel kuulutati välja ka märtsikuu tegijad, kelleks said vennad Saarsed.

Kiitus kõikidele tublidele lastele! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar