Lehed

laupäev, 27. september 2014

Heti-Anni nädalaülevaade

Minu nädal

Esmaspäev oli tore päev, me saime sporti teha ja võistelda. Eriti meeldis mulle see, kus me pidime a klassiga ja b klassiga võistlema erinevates mängudes.


Esmaspäevast läks ilm vihmaseks. Teisipäeva varahommikul kell 5.29 algas sügis. Sel päeval käisime klassiga Elistvere loomapargis, seal oli jube külm, aga loomi sai ikka näha. Loomapargis oli tore, seal oli närilisi ka.

Kolmapäeval oli tavaline päev, me õppisime, arvutasime, lugesime. Neljapäeval tuli meile külla politseinik ja rääkis meile liiklusest. See oli tore päev.

Heti-Ann

Aitäh Heti-Ann´ile toreda postituse eest!

Elistveres oli tõesti külm. Aga lapsed olid vaprad ja tublid - järgmiseks päevaks haigeks ei jäänud õnneks keegi. Käitumise koha pealt tervele klassile korraga veel kiitust avaldada ei saa, aga juba oli pisut parem. Õpime tasapisi..
Rohkem pilte selle nädala tegemistest meie albumis.

Neljapäevases tööõpetuse tunnis tegime kartulimehikesi - lapsed olid väga loovad ja valimis said lisaks mehikestele igasugu muud vahvad tegelased.





Nädala lõpetas väärtuskasvatuse tund, kus rääkisime õpilasleiutajate  riiklikust konkursist. Konkursile oodatakse leiutisi, mis lahendavad kellegi igapäevaelu probleeme ja aitavad elu paremaks muuta. Leppisime lastega kokku, et kellel tuleb häid mõtteid, joonistab need üles (iga laps võib esitada kuni 3 tööd) ja kirjutab juurde kirjelduse ning toob oma töö (paranduste tegemiseks) kooli hiljemalt 6.oktoobriks. 9. oktoobriks peaks olema kõik parandused tehtud ning siis kogume tööd kokku ja saadame ära. Pingutada tasub igal juhul, sest preemiad on vägevad! :)


Rõõmsat nädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar