Lehed

pühapäev, 7. september 2014

Mis oli, mis tuleb

"2. klassi esimene koolinädal oli lihtne!" Nii arvasid meie lapsed septembri esimese nädala lõppedes. Eks tegelikult ongi õppimine tavaliselt kerge, kui olla tunnis tähelepanelik, püüdlik ja töökas, kodused tööd ära teha ning kõik vajalikud asjad kooli kaasa võtta.  Ja alati, kui midagi arusaamatuks jääb, küsida abi.

Sel nädalal tööõpetuse tunnis rebisime ja kleepisime õunapuid.



Eesti keele tunnis kirjutasime ja joonistasime möödunud suve.



Esmaspäeval lähevad lapsed esimest korda klassiga ujuma. Igaks juhuks kopeerin siia veelkord ka teksti, mis sai e-kooli kirja pandud.

Kuna hetkel on ilusad ilmad, siis otsustasime reede pärastlõunal, et lapsed lähevad siiski koos õp Üllega ujulasse jalgsi. Lapsed lahkuvad koolimajast 11.45 ning neil on kohale jõudmiseks aega pool tundi. Pesema saavad lapsed 12.15 ning ujumistund on 12.30-13.15. Kaasa ujumisasjad - trikoo või ujumispüksid, rätik, tüdrukutel kindlasti ka ujumismüts. Umbes kell 13.30 alustavad lapsed tagasiteed kooli poole koos õp Merlega. Kellel on võimalik, võib lapsele ujulasse autoga järgi tulla, sest pärast pikka päeva on nad kindlasti väsinud. Peale ujumist on soovitatav, et lastel oleks õue minnes peas müts - märja peaga võib külmetuda.
Kui kellelgi on siiski soov laps autoga ujulasse sõidutada, peaks lapsele koolimaja juurde järgi tulema u 12.05-12.10, sest varem nad pesema ei saa ning ilma järelevalveta lapsed ujulas olla ei tohi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar