Lehed

laupäev, 20. september 2014

Nädalaülevaade Hubertilt


Aitäh Hubertile põhjaliku postituse eest!





Seoses Kurgjal käiguga tahaks kiita veel mõningaid lapsi: Lisette, Kertu, Hubert, Trevor, Kristjan, Aap, Kristella, Angely, Mia, Laura, Chrystian Mairold, Sireli. Need on nende laste nimed, kelle käitumisega õppekäigul saab rahul olla. Nii kevadel peale Imaveres käimist, kui ka seekord enne Kurgjale minekut sai põhjalikut räägitud sellest, kuidas käituda bussis (kõva häälega ei räägi ja ei kuula mobiilist muusikat - see segab teisi; bussis sõidu ajal püsti tõusta ei tohi, sest võid kukkuda) ja kuidas õppekäigul (liigume vaikselt, käitume tagasihoidlikult ja viisakalt, kui giid räägib, siis kuulame jms). Kahjuks siiski osad lapsed ei suuda kontrollida ennast ja neid pidi pidevalt keelama.
Loodame, et järgmise nädala õppekäik Elistverre kujuneb selles osas edukamaks.
Elistvere loomaparki sõidame teisipäeva hommikul. Koguneme väikese maja sisehoovis kell 8.45 (kes jõuab varem, saab oodata klassis), buss väljub kell 9.00. Koolist saavad lapsed kaasa toidupakid - 2 saiakest, mahl ja puuvili. Muidugi võib ka ise üht-teist süüa-juua kaasa võtta. Tagasi jõuame u. kell 15.00.

Reedeses väärtuskasvatuse tunnis külastas meie klassi kooli sotsiaalpedagoog Helmut Bachman, kes tutvustas ennast lastele ning rääkis sellest, kuidas käituda, et meil kõigil oleks hea koolis olla. 


Teisipäeval algab sügis. Kuna meil on selleks päevaks planeeritud sõit Elistverre, siis koolis tähistame sügise algust esmaspäeval. Tundide ajal toimub madisepäeva jooks ning külla lubas tulla ka Sügiseit. Seoses sellega üks väike palve - äkki on kellelgi koduaias üle õunu, pirne või muid sügisande, mida laps saaks esmaspäeval sügise aluse puhul klassile pakkuda? Oleksime väga tänulikud. :)

Huvitavat nädalat!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar